Paul Griette, reizende verhalenverteller, biedt een originele reis in de Ardennen, langs de groene wegen. Gedurende een route op het ritme van zijn muilezels, Gysmo en Mimule, zal Paul artistieke en culturele stops maken tot grote vreugde van jong en oud.

Bibliogysmo

Met haar reizende bibliotheek gedragen door Gysmo (bedankt Gysmo!), verliet Paul begin juni Vouziers in de Zuidelijke Ardennen met het programma tijdens zijn reis om fantastische stops aan te bieden: verhalen, verhalen, lezingen, vertelwandelingen, legendes en een avondshow. Op elke fase op inspirerende plekken (dorpen, gebouwen, openbare, culturele of sociale plekken) zullen Bibliogysmo-boeken vrij toegankelijk zijn.

Route

Voetgangerswandeling op het ritme van Gysmo en Mimule. Elke etappe zal tussen de 5 en 15 km duren, afhankelijk van de sector en de weersomstandigheden. De terugkeer naar de Zuidelijke Ardennen zal half september/begin oktober zijn. Het programma is nog niet volledig afgerond en kan nog wijzigen. Vragen over.

Data om nu te onthouden:

 • 10 en 11/06: Sedan – Versterkt kasteel
 • 12/06: Sedan – Sociaal centrum Ouest Avenue
 • 13/06: Donchery
 • 15/06: Vivier-au-Court
 • 17 en 18/06: Villers-Semeuse
 • 19, 20 en 22/06: Charleville-Mézières
 • 28/06: Bogny-sur-Meuse – Quatre Fils Aymon
 • 06/07: Thillay – O pî d’la voe
 • 07/07: Haulmé – Domaine d’Haulmé
 • 08/07: Monthermé
 • 09/07: Deville
 • 11/07: Herzien
 • 16 en 17/07: Fumay
 • 20/07: Vireux-Wallerand
 • 24/04: Aubrives
 • 27/07: Givet – Charlemont
Door de Ardennen doorkruisen met de BiblioGysmo of de fantastische ballades van een utopische troubadour
Paul Griette

Volg Paul de troubadour op Facebook

Volg Paul om zijn reis te ontdekken en de data te kennen Facebook

Was deze inhoud nuttig voor u?