Wilt u een paar dagen nieuwe energie opdoen in de Ardennen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk minimaliseren? De verblijven aangeboden door het agentschap “ De fietsen van Pierrot » gevestigd in Signy-l’Abbaye zijn voor u gemaakt!

Pierrot en Bea

Liefhebbers van ongerepte natuur en de Ardennen, Pierrot en Béa richtten hun bureau op “ De fietsen van Pierrot » naar hun beeld. Verblijven te voet of met de fiets die zij aanbieden, zijn door hen getraceerd en getest en stellen u in staat buiten de gebaande paden te treden om uzelf beter onder te dompelen in de ziel van de regio. Op het programma: de rust van het bos en het platteland, ontdekking in uw eigen tempo van de fauna en flora, vriendelijke ontmoeting met de lokale bevolking en tot slot... een tafel met goede lokale producten.

2024 nieuws

« De fietsen van Pierrot " u aanbieden twee nieuwe onafhankelijke wandeltochten (2 of 3 dagen) om het Pays Sedanais te ontdekken. De plaatsen van herinnering, de landelijke landschappen, de mysterieuze bossen en natuurlijk de Versterkt kasteel ! Het grootste van Europa en geclassificeerd als het favoriete monument van het Franse volk in 2023.

19 Castle Street
08460 SIGNY L'ABBAYE
Bereken mijn route

Was deze inhoud nuttig voor u?