U houdt van uw hond en u kunt zich niet voorstellen dat u ook maar één seconde zonder hem op vakantie zou gaan. Wij begrijpen je en daarom de bestemming Zuid-Ardennen doet zijn uiterste best voor u voor de ontvangst in de best mogelijke omstandigheden, jij en je viervoeter. Dus ja, wij vertellen je, Ze zijn allemaal welkom!

De Zuidelijke Ardennen, een bestemming met honden!

Met zijn grote open ruimtes, zijn wandelpaden, zijn groene weg, vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht en accommodatie die klaar staat om u te verwelkomen, Jij en je trouwe viervoeter, de Zuid-Ardennenbestemming heeft alles om je te verleiden. Uw batterijen opladen, een frisse neus halen en leuke momenten beleven in het gezelschap van uw dieren zijn de sleutelwoorden van de Zuidelijke Ardennen.

All-toerisme, quesako?

Sinds 2020, de bestemming Zuid-Ardennen is aangesloten bij het nationale netwerk Rondreizen, een label dat bestaat uit het verwelkomen en adviseren van huisdiereigenaren over hun vakantie- en/of weekendlocaties. De bestemming Zuid-Ardennen is daarom een ​​van de 40 bestemmingen met het label Toutourisme in Frankrijk die tot doel hebben u te adviseren over uw accommodatie, uw uitstapjes met uw hond en het gedrag dat u moet volgen op de bezoeklocaties.
Ter informatie, in de Ardennen, het VVV-kantoor van Charleville/Sedan met zijn twee toeristische ontvangstpunten Charleville en Sinds, is ook lid van het toutourism-netwerk.

Luxe huis

Bij aankomst, het team van Destination Sud-Ardennes, of bij Rethel of Vouziers, zal overhandigen gratis voor alle bezoekers met honden een welkomstpakket met de Allouguide, brokjes en lekkernijen en uitwerpselenzakjes. Er is zelfs een hondje ter plaatse als uw hond dorst heeft! En om voor hem te zorgen, vind je in de winkels ook a zelfgemaakte shampoo voor honden, lokaal vervaardigd door Whenua natuurlijke cosmetica. Als wij het je vertellen: geweldige luxe!

Allouguide

Concreet: in de Allouguide, vindt u alle nuttige informatie:

– VVV-kantoor: tot uw dienst

– Waar u kunt slapen en verblijven met uw hond

– Waar te eten met uw hond

– Activiteiten om samen met uw hond van te genieten

– Goede adressen en praktisch advies

– Wat advies voor vertrek

– Toutourisme elders in Frankrijk

– Kaart van de bestemming Zuid-Ardennen.

Was deze inhoud nuttig voor u?