Na een recordeditie in 2023 met 127 festivalgangers, le Groen cabaret keert terug van 15 tot 18 augustus 2024 in Charleville-Mézières in de Ardennen. En tot grote vreugde van de festivalgangers, de eerste namen van de vintage 2024 zijn zojuist vrijgegeven.

Een zeer rocksfeer voor de eerste dag van het volgende Cabaret Vert

Het Cabaret Vert kondigt aan de aankomst van PJ Harvey op het podium van Zanzibar op donderdag 15 augustus 2024. Degene die door sommige media wordt omschreven als de ‘priesteres van de rock’ zal naar de Ardennen komen om haar nieuwste album ‘I Inside the Old Year Dying’ voor te stellen, uitgebracht in juli 2023 en dat met name is genomineerd voor de Grammy Awards van 2024. waarvan gepland is voor 5 februari volgend jaar, in de categorie “beste alternatieve muziekalbum”.

En omdat goed nieuws nooit alleen komt, worden er ook nog twee andere namen bekendgemaakt. Ook de Californiërs Destroy Boys en Blondshell, rijzende sterren uit de indierockscene, spelen op 15 augustus, de eerste dag van het festival.

En nog veel meer

Half december zijn zojuist andere namen bekendgemaakt door de organisatoren. De data raken vol.

Donderdag 15 augustus:

 • Koninginnen uit het stenen tijdperk
 • Macklemore
 • PJ Harvey
 • Fontaines DC
 • Vernietig jongens
 • Flogging Molly
 • Blondschelp

16 vrijdag augustus

 • nest
 • SCH
 • Shay
 • Lucy Antunes

Zaterdag 17 augustus:

 • gerechtigheid
 • fonky familie
 • De Boon
 • Vladimir Cauchemar
 • Hoge zichtbaarheid
 • Dabeull
 • Rode hoektand
 • Geboorte van Osiris
 • The Libertines

Zondag 18 augustus:

 • Korn
 • Shaka Ponk
 • Louis Tomlinson
 • Mass Hysteria
 • Vrijlaten
 • Nel Frances
 • Zeg zij zij
 • Joey Valence & Brae
 • Nova tweelingen

Artikel bijgewerkt op 1/2/2024

Groen cabaret

Was deze inhoud nuttig voor u?