Ben je sportief, nieuwsgierig en avontuurlijk? De nieuwe attracties van Charlemont in Givet zijn voor jou gemaakt!

Voormalig commando-trainingscentrum van het Franse leger, opgeheven in 2009 en sindsdien open voor bezoeken en toerisme, Charlemont die Givet domineert, maakt opnieuw verbinding met zijn commando-verleden.

Eens een commando, altijd een commando!

Inderdaad, Charlemont biedt sinds deze zomer aan een nieuwe activiteit genaamd "Addicted commando". Geïnspireerd door de beproevingen van het voormalige commando-trainingscentrum, is hier het "gespierde" programma voor liefhebbers van adrenaline en spanning: 180 m zipline, boomklimmen, 21 m springen in de leegte (afgeschreven), kruipen in de modder…. allemaal met "militaire" coaching zoals het hoort.

Om te boeken is het ICI

Rondleidingen door oud-commando's

Om in de stemming te blijven zijn er twee rondleidingen door oud-commando's verzonnen voor nieuwsgierigen en nostalgici.

De volgende vindt plaats op 26 augustus.

Om te boeken is het ICI

Profiteer van uw bezoek aan Charlemont om het prachtige panorama over Givet en de Maas te bewonderen!

Was deze inhoud nuttig voor u?