de ontsnappingsspellen zijn in opmars en de Ardennen zijn daarop geen uitzondering!

Escapespel: quesako?

Dit zijn puzzelspellen waarbij je het in een beperkte tijd opneemt tegen verschillende teams met een eenvoudig doel: ontsnappen uit de plaats waar je opgesloten zit.

Om er zo snel mogelijk uit te komen, je moet wederzijdse hulp, logica, een gevoel van observatie en een geest van deductie tonen.

Bij aankomst, een hele leuke tijd ontdekken met familie of vrienden.

Voor ieder wat wils!

In afgesloten plaatsen:

Laat het een zijn brouwend ontsnappingsspel in Aubrives om het handelsgeheim van de brouwer te vinden, a ontsnappingsspel in het versterkte kasteel van Sedan op zoek naar het verloren zwaard of zelfs een ontsnappingsspel bij energiecentrale Chooz om erachter te komen hoeveel elektriciteit de centrale moet produceren zodat iedereen over de elektriciteit kan beschikken die ze nodig hebben of veel plezier in Charleville-Mézières met "Les illusionnistes", "Le labo" of in het Musée de l'Ardenne voor een lange reis door de tijds… De lijst is lang en niet uitputtend.

En zelfs buiten:

Un ontsnappingsspel om de plaatsen te ontdekken die Verlaine in Rethel bezoekt of a ontsnappingsspel midden in de natuur aan de vijver van La Motte om de veenmoerassen, de planten- en diersoorten die in de omgeving van de vijver aanwezig zijn te ontdekken...

Het moeilijkste zal het kiezen zijn!

brouwen ontsnappingsspel

Ontsnappingsspellen en onderzoeksspellen in de Ardennen

Ontdek ICI alle plekken in de Ardennen om plezier te hebben met vrienden of familie.

Was deze inhoud nuttig voor u?